събота, 5 февруари 2022 г.

Провал на родния биатлон

Българският олимпийски отбор започна с провал в биатлона на игрите в Пекин 2022, след като смесената ни щафета не успя дори да преполови състезанието.

събота, 27 март 2021 г.

петък, 19 март 2021 г.

Фантастична Милена Тодорова завърши на 8-а позиция в спринта

Най-добрата българска биатлонистка Милена Тодорова записа ново върхово постижение в своята кариера в Световната купа, след като завърши на осмо място в последния за сезона спринт на 7.5 километра.

неделя, 14 март 2021 г.

Тирил Екхоф си осигури Световната купа след триумф в Нове Место

Тирил Екхоф (Норвегия) си осигури за първи път Световната купа по биатлон, след като спечели днешното преследване на 10 километра в Нове Место (Чехия).

неделя, 7 март 2021 г.

Известна биатлонистка: Аз съм гей

23-годишната канадска биатлонистка Мегън Бенкс направи признание, че е с нетрадиционна сексуална ориентация.

неделя, 14 февруари 2021 г.

Жаклен защити титлата си в преследването

За втора поредна година Емилиян Жаклен (Франция) спечели златния медал в дисциплината преследване на 12.5 километра на Световното първенство по биатлон. По този начин той се присъедини към Оле Ейнар Бьорлндален, Рико Грос и Мартен Фуркад, в групата на атлетите успели да защитят титлата си в тази дисциплина.

Ново злато за Тирил Екхоф

Норвежката Тирил Екхоф, която във вчерашния ден спечели спринта на 7.5 километра от Световното първенство по биатлон в Поклюка (Словения), днес стори същото и в преследването на 10 километра. За нея това е трети златен медал от надпреварите в Поклюка, след като освен в спринта, тя триумфира и със смесената щафета на Норвегия в сряда.

понеделник, 11 януари 2021 г.

Габи Коукалова изгря в Playboy (ВИДЕО + СНИМКИ)

Бившата световна шампионка по биатлон Габриела Коукалова изгря на корицата в новия брой на чешкото издание на Playboy.

събота, 9 януари 2021 г.

Екхоф с пети успех за сезона

Тирил Екхоф (Норвегия) записа своята втора поредна победа в дисциплината преследване от началото на сезона в Световната купа по биатлон, след като триумфира в 10-километровата надпревара в Оберхоф, Германия.

Норвегия отново окупира подиума в старт от Световната купа

Отборът на Норвегия отново окупира подиума в старт от Световната купа по биатлон, след като Стурла Холм Легрейд, Йоханес Дале и Тарей Бьо завършиха на първите три места в днешното преследване на 12.5 километра в Оберхоф, Германия.

петък, 25 декември 2020 г.

Олимпийска шампионка в биатлона иска секс

Олимпийската шампионка в биатлона Тирил Екхоф шокира всички с изявление, в което обяви с какво планира да се занимава навръх Нова година. Вместо да се отдаде на купон като всички останали хора, 30-годишната норвежка има съвсем различни намерения.